pátek 11. října 2013

Co Vás čeká: foodblogy, 14.10.2013

Aneb S plnou pusou se nemluví ani do mikrofonu

Můj první koncept na pondělní vysílání vypadal celkem obsáhle. Pak přidala své nápady Zuzka a pak jsme chtěly přidat ještě tuhle a nezapomenout na tamty a koncept se – řekli byste zdvojnásobil? Ani náhodou! Ten zvětšil svůj obsah tak desetkrát. Z tohoto množství zůstala bohužel tak dvacetina na pondělní vysílání. (A to je, přátelé, úplný zlomek toho, kolik foodblogů se dá nalézt v blogosféře!)

Rádi vaříte? Nebo jen hledáte inspiraci na narozeninový dort, na rychlý oběd? Co se dá udělat z chia semínek? Co je to ten lemon curd? S čím že se to dají ty muffins upéct? Makro-co? A co je to kapkejk? A kdo je to kruci ten foodie?

Zní Vám to jako divnosti? Nebo tohle všechno znáte? Poslouchejte nás i když jste normální smrtelníci, amatéři, kuchaři ve výcviku i vy, foodies a gurmáni. Snažili jsme se pro Vás všechny vybrat blogy k pošušňání.

Mrzí mě, že nestíháme všechny ty Jamie Olivery, Dity Pecháčkové a Gordony, že zrovna nestihneme upozornit na všechny Vývařovny, že nám budou scházet všechny tři sladké Puntíčky, taky kuchařinky, foodisimové, hladové holky a kluci a taky prostě celá pečící flotila a její vypečené blogy, zkrátka že se prostě nedostanou do vysílání ale jen na náš blog.

Ale report bude a bude ochucený všemi možnými blogy! (Tak na něho pak nezapomeňte, když zrovna nebudete holdovat tomu, co bude řečeno v pondělí či budete hladovět po více blozích.)

Ale v pondělí (14.10.) – to bude labužnický zážitek! Však to taky nebude pro žádné třasořitky, protože máme hosta foodblogerku – a pěknou drsňačku – co ze všeho nejraději právě kapkejks! Divné? Vůbec ne!

A co dál? Těšte se na (trochu letmou – však to taky berem letem světem) blogovou typologii (ale precizní výběr pobíhal několik dní, takže zaručujeme minimálně bio-kvalitu) a dále na chutné, zdravé, sladké či slané typy pro Vaše kuchařské já!

Objevte v sobě vášeň pro jídlo! Najděte se jako foodbloger! Poznejte foodblogerku!

Začínáme v 16:00 a musíte si nás zapnou na internetovém Rádiu R. (Ne, fakt nejdem naladit na žádné frekvenci.) Bude to jen do pěti, tak na chvíli odložte učení a práci, běžte si odpočinou na facebook a pusťte si nás ke svačině!

A jestli najdete/máte/sledujete nějaký super, hyper mega dobrý/vtipný/co-já-vím-jaký (food)blog (twitter, instragram,…) – napište nám to! My ho chem taky znát!


TAK-V-PON-DĚ-LÍ! A-JÍD-LU-ZDAR!

Žádné komentáře:

Okomentovat