sobota 31. května 2014

"Změna je život" - řekla a nechala si zkrátit vlasy

Ne, Hanka se nenechala připravit o svou skandinávskou auru, don't worry

Změna je život má symbolizovat pár změn, které nám během učení na státnice uzrály v hlavě a které bychom rády v blízké době zrealizovaly. Všechny se samozřejmě týkají Letem a všechny jsou samozřejmě k lepšímu.:)

Už nebudeme vysílat 60 minut, tak jako tomu bylo předchozích 10 měsíců - rozhodly jsme se zkrátit vysílání na půl hodinu. Důvodů je více - je stále těžší naplnit tu hodinu kvalitním obsahem (a to platí ještě o 100% více, když vysíláme bez hosta). Nejcennější informací z takového vysílání bez hosta je totiž stejně pouze adresa pro vás nového blogu - a kvůli takové informaci není třeba sedět hodinu za mikrofony a potit se hrůzou z představy, co tak ještě řekneme o tom blogu, který je sice fajn, ale není na něm nic jiného než selfie fotky jeho autora.

Už od nás tedy neuslyšíte tipy na to co číst, nečíst a proč - respektive, tyto informace se přesunou na náš facebook a blog, což jsou média přece jen o něco vhodnější ke sdělování informací typu webová adresa.

A co tedy od 30ti živých minut vysílání čekat? Čísla na našem mixcloudu hovoří jasně - chcete slyšet blogery, hosty, zkrátka ty, které tak rádi čtete. A tak jsme si řekly - proč ne. I to je další důvod pro zkrácení vysílací délky - nikdo se nechce smažit ve studiu hodinu. 30 minut je tak akorát na to, abychom se my stihly zeptat na všechno důležité (a odfiltrovaly otázky typu sakra-trapné-ticho) a host se nestresoval z toho, co tam bude celou hodinu jako dělat.

Zkrátka chceme, aby Letem bylo daleko více o tom, co Vás zajímá, a méně o nás a našich vtipných řečech. Po téměř roce vysílání můžeme postoupit na další level, zase něco zlepšit, nabrat další fanoušky a zbavit se pocitu, že to nějak drhne.

Tak nám držte palce a těště se na nejbližší vysílání v novém kabátku.

Z+H

http://data1.whicdn.com/images/13919102/large.jpg

 

Žádné komentáře:

Okomentovat