úterý 25. listopadu 2014

Říkejme tomu třeba karma...

Milí drazí,

Právě teď, právě v tomto čase jste měli poslouchat super truper vyladěné vysílání s Minty Finty. Ale...osud nám nepřál a tak si nic poslechnout nemůžete. Asi se nám ve studiu dařilo bez chyb až příliš dlouho, takže si strejda DAD (nahrávací program, který v Rku máme), řekl - už jsem jim dlouho nezprznil žádné vysílání...a prostě nám to nenahrál. Situace je o to ironičtější, že jsme vysílaly incognito (jakože kdybyste si včera mezi 10:45 a 11:20 náhodou naladili Rko, rozhovor byste slyšeli), protože jsme ho zkrátka chtěly vypustit až v náš správný vysílací čas.

Zkrátka facka jak hrom. V podstatě to teď vypadá tak, že holky si udělaly výlet do Brna jen proto, aby si s náma hodily takový malý pokec, o kterém se nikdy nikdo nedoví. Vím, že jsou na světe i horší věci, ale věřte mi, včera (ok, ještě dneska ráno) nám připadalo, že...ve skutečnosti vlastně asi už žádné horší věci asi nejsou.

Původně bylo našim záměrem zhotovit něco jako přepis rozhovoru, ale...nejde to. Živost, vtipy, situační humor...tohle prostě do psaného rozhovoru nedostanete. Plán je takový, že bychom se s Hankou rády ještě během prosince sebraly a uprosily Teu s Rozi na půl hodinku s diktafonem v nějaké pražské kavárně. Protože o Minty Finty prostě nechcete přijít (zvlášť proto, že už jste o ně jednou - právě teď - přišli).

Napsat tenhle článek vůbec nebylo jednoduché. I když tenhle průšvih nebyla naše chyba, stejně nás to...well.

H: Já jsem brečela už včera, tak se dneska jen přidávám s velkou omluvou...

:(

Z+H
--- ještě před tím, než jsme to zjistily ---

1 komentář: